Author Archives: Greetje

Something old, something new…

In 2012 spelen wij tien jaar samen, sinds zeven jaar als duo. We zijn UITGETEST, hebben OVERDWARS gelegen, zijn (bijna) GRETIG 50 (geweest), hebben EEN MAN DIE VOOR JE ZORGT, hebben in DE ZURE APPEL gebeten, en weten inmiddels: ALLES … Continue reading

Posted in Blog | Comments Off on Something old, something new…

Ons binnen naar Ons Buiten

Afgelopen zaterdag en zondag hebben we onze voorstelling gespeeld op het volkstuinencomplex Ons Buiten in Leiden. Tussen de schuttingen! Ook deze voorstelling leverde nieuwe verrassingen op vanwege de  bijzondere locatie. Ons binnen straalde uit naar Ons Buiten.

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Ons binnen naar Ons Buiten

Het was weer een feestje!

Voor de tweede keer onze voorstelling gespeeld in de nostalgische Franse sfeer van kapsalon Huis van Groen. Dankzij het enthousiaste publiek en de gastvrijheid van kapper René hebben ook wij er enorm van genoten. Dit was voorlopig de laatste keer … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Het was weer een feestje!

De première achter de rug

Met een voldaan gevoel kijken we terug op de première van afgelopen zondag. Mooie locatie, leuk publiek en enthousiaste reacties. De foto´s spreken voor zich. Wij kijken uit naar de volgende voorstellingen. Er zijn nog plaatsen!

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on De première achter de rug

Trots

Afgelopen maandag hadden we de laatste repetitie met onze regisseur, Marcel Verreck. Hij is trots op ons. Dat is fijn om te horen. Wij zijn ook trots op ons! Nu nog even de laatste puntjes op de i.

Posted in Blog, Persoonlijk, Voorstelling | Comments Off on Trots

Podium X

Zondag 4 september hebben we gespeeld op Podium X in café Momfer de Mol. Enthousiaste reacties gekregen. We hebben o.a. een nieuw liedje uitgetest. En dat werd goed ontvangen. Dus die houden we er in.

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Podium X

De titel wordt Uitgetest

We zijn er uit: De titel wordt Uitgetest. Het liedje gaat er definitief uit. Het was in ieder geval een goed begin en een inspiratiebron. Maar er komt ook iets nieuws in.

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on De titel wordt Uitgetest

Dwarsligger

Hilde heeft tijdens de vakantie het boek Weerzin van René Appel uitgelezen. Indrukwekkend en inspirerend. Boek is een ‘dwarsligger’. Zo handig! De term dwarsligger sprak ook meteen aan.

Posted in Blog, Persoonlijk, Voorstelling | Comments Off on Dwarsligger

Titel

Nieuwe optie voor titel komt langs: Geheel mee eens of Geheel mee oneens Het kan allebei. Het voelt wel goed, maar net niet. We hebben gelukkig nog een tijdje om een echt goede titel te creëren. Als we eruit zijn … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Titel

Titels blijven lastig

We denken na over een titel. Er zijn zoveel mogelijkheden… Het is heel lang Doen alsof geweest. We hebben tot nu toe nog maar één speeldatum (de Parelroute 2010), dus waar maken we ons druk om…? Maar het is fijn … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Titels blijven lastig