Category Archives: Blog

Overzicht van berichten van 2Vliegen

Dozen

We zijn eindelijk begonnen met het uitpakken van de dozen (unboxing) waarin ons nieuwe materiaal zit. De eerste dozen vielen niet tegen. We zijn benieuwd naar de rest.

Posted in Blog | Comments Off on Dozen

2 keer 2Vliegen in de 2e maand van 2019

10 februari doen we mee aan het landelijke festival Gluren bij de Buren. 17 februari doen we aan Falentijn.

Posted in Blog | Comments Off on 2 keer 2Vliegen in de 2e maand van 2019

Lachen is gezond…

Afgelopen zondag lazen we voor uit eigen werk bij Podium X in Café de Steegh. Een nieuwe ervaring. Weer eens wat ander dan spelen. Ook nu was het publiek een en al oor en heeft het gelachen. Want lachen is gezond…

Posted in Blog | Comments Off on Lachen is gezond…

Een mooie dag

Boekpresentatie 27 januari. Eindelijk is het zover. Ons boek is uit: Nog meer Leefgruis. (Meer dan) 10 jaar kleinkunst van 2Vliegen. Vanaf nu te koop. Voor maar €10 inclusief gratis verrassing.

Posted in Blog | Comments Off on Een mooie dag

Guur weer

Tussen Sinterklaas en kerst werken 2Vliegen door, om Nog meer Leegruis tot leven te brengen. In boekvorm.

Posted in Blog | Comments Off on Guur weer

Met 2Vliegen op de koffie

Kom woensdagochtend 5 juli naar ons kijken en luisteren bij de Buurtkoffie in de Maranathakerk, Schweelinckstraat 156, Den Haag. Doen we samen gezellig een bakkie.

Posted in Blog | Comments Off on Met 2Vliegen op de koffie

Vier de natuur

Zaterdag 20 mei hebben wij op het natuurpodium van Fête da la Nature in het Zuiderpark de bloemetjes en de bijtjes besproken en bezongen.

Posted in Blog | Comments Off on Vier de natuur

Ons laatste Leefgruis?

Afgelopen weekend onze laatste voorstellingen Leefgruis gespeeld.  Ten minste, dat dachten we. De belangstelling bleek zo groot, dat we velen ‘uitverkocht’ hebben moeten verkopen. Vooralsnog nemen we dus nog geen afscheid van ons Leefgruis  en onderzoeken de mogelijkheid om de voorstelling … Continue reading

Posted in Blog | Comments Off on Ons laatste Leefgruis?

10 jaar 2Vliegen! Wat nu?

Het duurt nog even tot onze laatste voorstellingen. Maar omdat we het niet kunnen laten zijn we met iets anders bezig. We willen dit feestseizoen namelijk heel bijzonder afsluiten…hoe, dat houden we nog even geheim!

Posted in Blog | Comments Off on 10 jaar 2Vliegen! Wat nu?

Eerste keer dit jaar

Vrijdag de dertiende zijn we zonder ongelukken, met Leefgruis de avond doorgekomen in een buurtcentrum. Een week later met onze voorstelling een balletje opgegooid bij een tennisvereniging.  Met succes!

Posted in Blog | Comments Off on Eerste keer dit jaar