Category Archives: Voorstelling

We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

Over enkele weken begint de eerste van een nieuwe serie voorstellingen waarin wij lachend, treurend, verzuchtend, hopend en verlangend vliegen door verleden, heden en toekomst. Wat steken 2Vliegen hiervan op?

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on We zijn er bijna (maar nog niet helemaal)

De druiven zijn zoet!

Nieuwe speeldatum bekend! Zondag 17 juni 2012. Op alweer een bijzondere locatie: na de kapper en het volkstuinencomplex, nu op de druivenkwekerij. 17 juni 2012 wordt een zonnige zondag vol verlangens, terugblikken en bespiegelingen van twee vliegen.

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on De druiven zijn zoet!

Ons binnen naar Ons Buiten

Afgelopen zaterdag en zondag hebben we onze voorstelling gespeeld op het volkstuinencomplex Ons Buiten in Leiden. Tussen de schuttingen! Ook deze voorstelling leverde nieuwe verrassingen op vanwege de  bijzondere locatie. Ons binnen straalde uit naar Ons Buiten.

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Ons binnen naar Ons Buiten

Leidse lentekriebels

Over een week vliegen we uit en strijken neer in Leiden. We gaan weer Uitgetest spelen! Het is ook al veel te lang geleden…. We verheugen ons. Het kriebelt van opwinding. Zie je ons al in onze pootjes wrijven?

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Leidse lentekriebels

Leids open podium

Vorige week 11 maart hebben wij meegedaan aan Morslevend, een open podium in Leiden. Leuk publiek, prettige zaal, fijne techniek en begeleiding. Een stuk van 20 minuten is echt iets anders dan onze voorstelling van 5 kwartier, maar net zo … Continue reading

Posted in Blog, Uncategorized, Voorstelling | Comments Off on Leids open podium

Het was weer een feestje!

Voor de tweede keer onze voorstelling gespeeld in de nostalgische Franse sfeer van kapsalon Huis van Groen. Dankzij het enthousiaste publiek en de gastvrijheid van kapper René hebben ook wij er enorm van genoten. Dit was voorlopig de laatste keer … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Het was weer een feestje!

Memorabel (eloquent!)

Afgelopen zaterdagavond speelden we onze voorstelling in de kleine zaal van Theater De Regentes. We werden op professionele wijze ondersteund door technicus Edwin Martijn. Voor ons drie was deze uitverkochte zaal vreselijk spanend, maar superleuk. Een memorabele avond, dat was … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Memorabel (eloquent!)

Nog één!

Nog een korte recensie over onze voorstelling op 16 oktober: Minke en Marleen:”Mooi hoe alles uiteindelijk weer in elkaar greep…”

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on Nog één!

We worden er verlegen van

In het publiek in deRegentkamer zat ook Guadalupe. Van haar kregen we het volgende: “Greetje Jansen en Hilde ter Laak hebben een uitstekend geschreven voorstelling. Geweldig grappig en tegelijkertijd gevoelig. Boeiend tot en met de laatste seconde. Een aanrader.”

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on We worden er verlegen van

“Tering, wat goed!”

Bovenstaande werd uitgeroepen door een ons onbekende heer uit het publiek. Hij stelde zich voor als Coen Guldenmund. Later mailde hij ons het volgende bericht: “”Afgelopen zaterdag was ik naar jullie voorstelling op uitnodiging van Ay lin. Ik ben naar veel … Continue reading

Posted in Blog, Voorstelling | Comments Off on “Tering, wat goed!”