Something old, something new…

In 2012 spelen wij tien jaar samen, sinds zeven jaar als duo. We zijn UITGETEST, hebben OVERDWARS gelegen, zijn (bijna) GRETIG 50 (geweest), hebben EEN MAN DIE VOOR JE ZORGT, hebben in DE ZURE APPEL gebeten, en weten inmiddels: ALLES IS RELATIEF.

Om ons tienjarig samenzijn te vieren denken we aan het volgende:

Something old
something new
something borrowed
and something…
from you!

Ter herinnering, vermaak en inspiratie plaatsen we flarden oude èn nieuwe teksten op onze blog. Vind je het mooi, interessant, wat doet het met je, wil je er meer van?

En heb je nou al die jaren iets gemist…dat je denkt…”Als die 2Vliegen nou eens dáár een tekst of een act over maken…” dan willen wij best ook dàt avontuur aangaan, onze hoofdjes er over buigen, in onze pootjes wrijven, de ogen opslaan en iets proberen te maken.

Reageer!

2Vliegen
Greetje Jansen en Hilde ter Laak

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.